fbpx

Карикатура пастел

Какво получавате:

Цветна и свежа карикатура, която ще Ви потопи в един забавен свят, изпълнен с пъстрота и усмивки!

Покажете на своите близки и приятели колко важни са за вас, като им подарите забавна карикатура – приятна изненада и оригинален подарък, който се помни с години!

Материали:

Висококачествени пастели, цветни моливи, художествена хартия и много творческо въображение.

Рамкиране:

Можете да допълните карикатурата със стилна дървена рамка в цвят венге, тъмен махагон или бяло. Рамката е с антирефлексно стъкло, което премахва отблясъците и запазва качеството на произведението с години.

Опаковане:

Искате да сте напълно готови за повода? Добавете подаръчно опаковане за Вашата карикатурата – кутия, стилна хартия и панделка. Върху опаковката ще добавим защитно фолио, което да предпази подаръчното опаковане по време на транспорта до Вас.

This image has an empty alt attribute

Подаръчно опаковане + букет с бонбони:

Освен запомняща се творба, можете да добавите стилна и елегантна опаковка, с аранжиран цветен букет с бонбони, който ще подслади празника на Вашия любим човек.

This image has an empty alt attributeThis image has an empty alt attribute

 

 

 

 

 

Как да поръчате:

Най-лесно и удобно се поръчва през формата за поръчка на тази страница. Изберете колко лица да включва, помислете за рамкиране (освен за красота, предпазва карикатурата), подаръчно опаковане. Много е полезно да ни дадете ясни насоки в полето за описание на идеята – за характерна ситуация, облекло или хоби. Подбора на подходящи снимки на хората за карикатурата е от ключово значение за крайния резултат. Ако има нещо, на което да обърнете специално внимание, за да получите хубава карикатура – това е то – снимките!

Кога ще е готова:

След като направите поръчката, ще се свържем с Вас за потвърждение до края на следващия работен ден. Ще Ви помогнем с уточняването на идеята и избора на снимки, от които да се рисува. След като одобрите подготвеното задание и Ви потвърдим качеството на снимките започваме работа. Обикновено са ни нужни до 5 дни за работа. Последно добавяме времето за транспорт с куриер, което според местоположението Ви е един ден за гр. София и до 2 дни за останалите населени места в страната.

Карикатурата включва:

Карикатура на човека/хората, на която е изобразено специфично качество, хоби, професия, любим предмет, в определена ситуация и с опростен фон.

При желание от Ваша страна имаме възможност да включим в карикатурата повече специални елементи като конкретни коли, сгради, предмети или да я направим в размер различен от стандартните ни. Използвайте полето за описание на идеята, за да изявите своите специални желания. След като се свържем с Вас по телефона, ще изготвим индивидуална оферта. Приятелски съвет от нас: не се опитвайте да включите всичко възможно, обикновено карикатури с по-малко елементи са по-ефектни. Това е така, защото те са с ясен фокус върху най-важното – хората!

Понякога се случва, когато видите готовата карикатура, да пожелаете да добавите още нещо. В някои случаи това е възможно, но имайте предвид, че дорисуването ще удължи срока и ще струва допълнително. Затова ви съветваме да отделите достатъчно време още по време на поръчката и да опишете подробно идеите и изискванията си в полето за описание.

Приготвили сме Ви и подарък – картичка!

Обработваме поръчките по ред на постъпване, с предимство са първо постъпилите. Ще се свържем с вас до края на следващия работен ден.
Чрез нея ще получите и точната цена според избраните от Вас критерии.

За поръчки над 200 лв. изискваме авансово плащане, но Ви подаряваме безплатна доставка.

Форма за поръчка
Изберете брой хора и размер:
Цена:
лв.
Опишете своята идея за карикатурата:
Насоки

Как си представяте карикатурата? В какво са облечени хората, какво държат, какво правят, къде се намират? Подходящо е включване на хоби, професия - нещо, което наистина вълнува изобразените хора.

Прикачете снимки
Example
Прикачете до 10 снимки, до 15 MB всяка
Данни за доставка:
Поръчвали ли сте преди карикатура?*
Моля попълнете, ако имате някакви допълнителни изисквания или условия.
Моля изкачайте поръчката ви да бъде обработена! В зависимост от снимките, които прикачвате и тяхното количество това може да отнеме между 10-60 секунди.