fbpx

Карикатура пастел

Какво получавате:

Цветна и свежа карикатура, която ще Ви потопи в един забавен свят, изпълнен с пъстрота и усмивки!

Покажете на своите близки и приятели колко важни са за вас, като им подарите забавна карикатура – приятна изненада и оригинален подарък, който се помни с години!

Материали:

Висококачествени пастели, цветни моливи, художествена хартия и много творческо въображение.

Рамкиране:

Можете да допълните карикатурата със стилна дървена рамка в цвят венге, тъмен махагон или бяло. Рамката е с антирефлексно стъкло, което премахва отблясъците и запазва качеството на произведението с години.

Опаковане:

Искате да сте напълно готови за повода? Добавете подаръчно опаковане за Вашата карикатурата – кутия, стилна хартия и панделка. Върху опаковката ще добавим защитно фолио, което да предпази подаръчното опаковане по време на транспорта до Вас.

This image has an empty alt attribute

Подаръчно опаковане:

Освен запомняща се творба, можете да добавите стилна и елегантна опаковка, която ще направи подаръка още по-луксозен и завършен за празника на Вашия любим човек.

This image has an empty alt attribute

Как да поръчате:

Най-лесно и удобно се поръчва през формата за поръчка на тази страница. Изберете колко лица да включва, помислете за рамкиране (освен за красота, предпазва карикатурата), подаръчно опаковане. Много е полезно да ни дадете ясни насоки в полето за описание на идеята – за характерна ситуация, облекло или хоби. Подбора на подходящи снимки на хората за карикатурата е от ключово значение за крайния резултат. Ако има нещо, на което да обърнете специално внимание, за да получите хубава карикатура – това е то – снимките!

Кога ще е готова:

Обикновено рисуването отнема около 5 дни, но предлагаме и опция за експресно рисуване от 1 до 4 дни (25 – 40 лв.), в зависимост от датата, за която ви е необходимо да получите карикатура си.

След като направите поръчката, ще се свържем с Вас за потвърждение максимално бързо, най-късно до края на следващия работен ден. Ще Ви съдействаме с уточняването на идеята и избора на снимки, от които да се рисува.

Когато одобрите подготвеното задание и Ви потвърдим качеството на снимките, започваме да рисуваме. Времето за рисуване започва да тече след заплатено капаро, уточнена идея и снимки.

Последно добавяме времето за транспорт с куриер, което обичайно е 1 работен ден.

Карикатурата включва:

Карикатура на човека/хората, на която е изобразено специфично качество, хоби, професия, любим предмет и с изчистен опростен фон.

При желание от Ваша страна, в карикатурата може да се включват повече специални елементи, които да сформират сюжет с детайли. Като конкретни предмети, сгради, коли, неперсонализирани лица, забележителности и други.  Това може да  оскъпи творбата между 25 и 50 лв, в зависимост от детайлите на сюжета. Ще Ви уведомим допълнително, ако желаният от Вас сюжет е с повишена сложност или ще Ви предложим алтернативни варианти.

По желание на клиента, можем да направим карикатурата в размер различен от стандартните ни.

В творбата лицата се изобразяват без характерната за карикатурите гротеска (преувеличаване и деформация на реалността).  Работим по вашата идея и всички детайли, които не са предварително зададени от вас остават по преценка на художника ни. Например, поръчвате карикатура на своя приятелка и бихте искали тя да е изобразена в рокля. Ако държите това да е дълга червена рокля, не забравяйте да включите тези характеристики в описанието си, иначе приятелката Ви ще бъде облечена в рокля спрямо творческото виждане на автора.

Използвайте полето за описание, за да опишете Вашата идея. След като се свържем с Вас по телефона, ще изготвим индивидуална оферта. Приятелски съвет от нас: не се опитвайте да включите всичко възможно, обикновено карикатури с по-малко елементи са по-ефектни. Това е така, защото те са с ясен фокус върху най-важното – хората!

Понякога се случва, когато видите готовата карикатура, да пожелаете да добавите още нещо. В някои случаи това е възможно, но имайте предвид, че дорисуването ще удължи срока и ще струва допълнително. Затова Ви съветваме да отделите достатъчно време още по време на поръчката и да опишете подробно идеите и изискванията си в полето за описание.

Приготвили сме Ви и подарък – картичка за всяка поръчка с подаръчно опаковане!

Обработваме поръчките по ред на постъпване, с предимство са първо постъпилите. Ще се свържем с вас до края на следващия работен ден.
Чрез нея ще получите и точната цена според избраните от Вас критерии.

Форма за поръчка
Изберете брой хора и размер:
Цена:
лв.
Опишете своята идея за карикатурата:
Насоки

Как си представяте карикатурата? В какво са облечени хората, какво държат, какво правят, къде се намират? Подходящо е включване на хоби, професия - нещо, което наистина вълнува изобразените хора.

Прикачете снимки
Example
Прикачете до 10 снимки, до 15 MB всяка
Данни за доставка:
Поръчвали ли сте преди карикатура?*
Моля попълнете, ако имате някакви допълнителни изисквания или условия.
Моля изкачайте поръчката ви да бъде обработена! В зависимост от снимките, които прикачвате и тяхното количество това може да отнеме между 10-60 секунди.