КАРИКАТУРИ

Karikatura Pastel
Какво получавате: цветна и забавна карикатура, изработена с много въображение, свежи идеи и талант! Цветните карикатури създават много настроение на всички. Вашият подарък със сигурност ще събере погледите и ще зарадва вашите приятели както никога досега. Карикатурите са подходящи за всякакви поводи или изненади: рождени и имени дни, юбилеи, сватби, партита, изненади… А може да направите и подарък без повод – ще бъде незабравима изненада!
По ваша идея
Лесна поръчка
Подарък картичка
от 89 лв.
Karikatura Akvarel
Какво получавате: ще нарисуваме за вас забавна цветна карикатура с акварел, с която ще впечатлите любимите си хора. Измислете сюжет за карикатурата, а ние ще накараме вашата уникална идея да оживее. Акцентът върху чертите на лицето, който авторът умело и с чувство за хумор създава, ще направи произведението още по-весело. Поднесете личен и оригинален подарък, който ще накара всички гости на празника да се усмихнат.
По ваша идея
Лесна поръчка
Подарък картичка
от 89 лв.
KarMoliv
Какво получавате: един класически вариант – черно-бяла карикатура, с която да зарадвате всички традиционалисти, откриващи красотата в семплото и елегантното! Графиката е един от най-древните похвати в изобразителното изкуство. Ние ще го съчетаем с вашите нетрадиционни идеи, за да нарисуваме за вас най-веселата карикатура. Тя ще създаде незабравима атмосфера на вашия празник и ще ви отличи като човека с най-оригинален подарък
По ваша идея
Лесна поръчка
Подарък картичка
от 79 лв.

На място
Какво получавате: уникална атракция за вашия повод – забавни скици на гостите, които отнемат между 5 и 15 минути, но се помнят цял живот! Нашите карикатуристи ще подарят на вашите гости уникално забавление и незабравимо изживяване. Те ще получат качествен персонален подарък за спомен. Ще се погрижим вашият празник да придобие ново измерение. Ако ви предстои събитие с повече хора – рожден ден, сватба, награждаване, фирмено парти – потърсете ни!
До 12 скици на час
С предварителна
заявка
Попитай