Карикатура графика

Какво получавате:

Класическа черно-бяла карикатура – семпло и оригинално.

Един от най-древните похвати в изобразителното изкуство придобива нов живот чрез Вашите нетрадиционни идеи, съчетани с таланта на нашите карикатуристи.

Материали:

Бял картон, моливи/въглен и безгранична фантазия.

Рамкиране:

Можете да допълните карикатурата със стилна дървена рамка в цвят венге, тъмен махагон или бяло. Рамката е с антирефлексно стъкло, което премахва отблясъците и запазва качеството на произведението с години.

Опаковане:

Искате да сте напълно готови за повода? Добавете подаръчно опаковане за Вашата карикатурата – кутия, стилна хартия и панделка. Върху опаковката ще добавим защитно фолио, което да предпази подаръчното опаковане по време на транспорта до Вас.


Как да поръчате:

Най-лесно и удобно се поръчва през формата за поръчка на тази страница. Изберете колко лица да включва, помислете за рамкиране (освен за красота, предпазва карикатурата), подаръчно опаковане. Много е полезно да ни дадете ясни насоки в полето за описание на идеята – за характерна ситуация, облекло или хоби. Подбора на подходящи снимки на хората за карикатурата е от ключово значение за крайния резултат. Ако има нещо, на което да обърнете специално внимание, за да получите хубава карикатура – това е то – снимките!

Кога ще е готова:

След като направите поръчката, ще се свържем с Вас за потвърждение до края на следващия работен ден. Ще Ви помогнем с уточняването на идеята и избора на снимки, от които да се рисува. След като одобрите подготвеното задание и Ви потвърдим качеството на снимките започваме работа. Обикновено са ни нужни до 5 дни за работа. Последно добавяме времето за транспорт с куриер, което според местоположението Ви е един ден за гр. София и до 2 дни за останалите населени места в страната.

Карикатурата включва:

Карикатура на човека/хората, на която е изобразено специфично качество, хоби, професия, любим предмет, в определена ситуация и с опростен фон.

При желание от Ваша страна имаме възможност да включим в карикатурата повече специални елементи като конкретни коли, сгради, предмети или да я направим в размер различен от стандартните ни. Използвайте полето за описание на идеята, за да изявите своите специални желания. След като се свържем с Вас по телефона, ще изготвим индивидуална оферта. Приятелски съвет от нас: не се опитвайте да включите всичко възможно, обикновено карикатури с по-малко елементи са по-ефектни. Това е така, защото те са с ясен фокус върху най-важното – хората!

Понякога се случва, когато видите готовата карикатура, да пожелаете да добавите още нещо. Не се тревожете, имаме възможност да го осъществим. Дорисуването обаче ще удължи срока за получаване и ще ви струва допълнително. Затова ви съветваме да отделите достатъчно време още по време на поръчката и да опишете подробно идеите и изискванията си в полето за описание.

С карикатурата ще получите и картичка, в която да напишете послението си към човека, на който я подарявате.

Обработваме поръчките по ред на постъпване, като с предимство са първо постъпилите. Ще се свържем с вас до края на следващия работен ден.

Точната цена според избраните от вас критерии ще получите във формата за поръчка.

За поръчки над 200 лв. изискваме авансово плащане, но Ви подаряваме безплатна доставка.

Форма за поръчка
Изберете брой хора и размер:
Цена:
лв.
Опишете своята идея за карикатурата:
Насоки

Как си представяте карикатурата? В какво са облечени хората, какво държат, какво правят, къде се намират? Подходящо е включване на хоби, професия - нещо, което наистина вълнува изобразените хора.

Прикачете снимки
Example
Прикачете до 10 снимки, до 15 MB всяка
Данни за доставка:
Поръчвали ли сте преди карикатура?*
Моля попълнете, ако имате някакви допълнителни изисквания или условия.
Моля изкачайте поръчката ви да бъде обработена! В зависимост от снимките, които прикачвате и тяхното количество това може да отнеме между 10-60 секунди.