fbpx

Карикатура дигитална

Какво получавате:ще направим за вас ръчно рисувана карикатура на таблет – оригинален подарък или чудесен повод да представите себе си по най-добрия начин в социалните мрежи!

Получавате дигитален файл на шаржа за лична употреба. Ще можете да правите още копия на карикатурата, да я споделяте в социалните мрежи, да я пращате на приятели, да я разпечатате или да си я сложите на десктопа. Може да поръчате разпечатка на вашата карикатура върху висококачествена хартия с размер А3 (30×40 см).

Материали:професионален таблет, мощен компютър и много талант.

Рамкиране:тази услуга можете да изберете чрез формата за поръчка. Използваме висококачествена стилна дървена рамка с антирефлексно стъкло за отличен краен резултат.

Как да поръчате:напишете своята идея за карикатура, качете снимки и оставете вашите данни във формата за поръчка– максимално удобно!

След като направите поръчката, очаквайте да ви се обадим за потвърждение.

Карикатурата включва: изобразяването на човека/хората с някое специфично качество, хоби, професия, любим предмет. Ако поръчате карикатура с повече детайли, нестандартна идея или размер, ще се свържем с вас, за да ви изготвим индивидуална оферта.

Приготвили сме ви и подарък – картичка!

За да поръчате веднага, моля, попълнете формата за поръчка.
Чрез нея ще получите и точната цена според избраните от вас критерии.

За поръчки над 200 лв. безплатна доставка.

Форма за поръчка
Изберете брой хора и размер:
Цена:
лв.
Опишете своята идея за карикатурата:
Насоки

Как си представяте карикатурата? В какво са облечени хората, какво държат, какво правят, къде се намират? Подходящо е включване на хоби, професия - нещо, което наистина вълнува изобразените хора.

Прикачете снимки
Example
Прикачете до 10 снимки, до 15 MB всяка
Данни за доставка:
Поръчвали ли сте преди карикатура?*
Моля попълнете, ако имате някакви допълнителни изисквания или условия.
Моля изкачайте поръчката ви да бъде обработена! В зависимост от снимките, които прикачвате и тяхното количество това може да отнеме между 10-60 секунди.