fbpx

Карикатура дигитална

Защо дигитална карикатура:

Дигитална карикатура изпълнена с множество фини детайли и ярки цветове. Благодарение на съвременните технологии, нашите талантливи художници могат да превърнат в реалност всички Ваши идеи, или да създадат идеята на сюжета заедно с Вас.

Това не е всичко — ще получите и дигитален файл, който може да използвате за социалните мрежи, принтирате върху чаша, тениска, пъзел, магнитчета, торта и каквото друго пожелаете.

Зарадвайте любимите си хора с оригинален и уникален подарък, който ще остане спомен за цял живот.

Покажете на своите близки и приятели колко важни са за Вас, като им подарите забавна карикатура – уникална изненада и оригинален подарък, който се помни!

Материали:

Дигитален таблет, дигитална писалка и много творческо въображение.

Рамкиране:

Можете да допълните карикатурата със стилна дървена рамка в цвят венге, тъмен махагон или бяло. Рамката е с антирефлексно стъкло, което премахва отблясъците и запазва качеството на произведението с години

This image has an empty alt attribute

Подаръчно опаковане + букет с бонбони:

Освен запомняща се творба, можете да добавите стилна и елегантна опаковка, с аранжиран цветен букет с бонбони, който ще подслади празника на Вашия любим човек.

This image has an empty alt attributeThis image has an empty alt attribute

 

 

 

 

Как да поръчате:

Най-лесно и удобно се поръчва през формата за поръчка на тази страница. Изберете колко лица да включва, помислете за рамкиране (освен за красота, предпазва карикатурата), подаръчно опаковане. Много е полезно да ни дадете ясни насоки в полето за описание на идеята – за характерна ситуация, облекло или хоби. Подбора на подходящи снимки на хората за карикатурата е от ключово значение за крайния резултат. Ако има нещо, на което да обърнете специално внимание, за да получите хубава карикатура – това е то – снимките!

Какво ще получите:

Карикатура на човека/хората, на която е изобразено специфично качество, хоби, професия, любим предмет, в определена ситуация и с опростен фон.

В творбата лицата се изобразяват без характерната за карикатурите гротеска (преувеличаване и деформация на реалността).  Работим по вашата идея и всички детайли, които не са предварително зададени от вас остават по преценка на художника ни. Например, поръчвате карикатура на своя приятелка и бихте искали тя да е изобразена в рокля. Ако държите това да е дълга червена рокля, не забравяйте да включите тези характеристики в описанието си, иначе приятелката ви ще бъде облечена в рокля спрямо творческото виждане на автора.

При желание от Ваша страна имаме възможност да включим в карикатурата повече специални елементи като определени коли, сгради или да я направим в размер различен от стандартните ни. Използвайте полето за описание на идеята, за да изявите своите специални желания. След като се свържем с Вас по телефона, ще изготвим индивидуална оферта. Нашата препоръка е да не се опитвайте да включите много елементи, защото стават объркващи и вместо фокуса да е в изобразените хора, той се измества в елементи от фона.

Случва се, когато клиенти видят готовата си карикатура, да пожелаят да добавят още нещо. В някои случаи това е възможно, но имайте предвид, че дорисуването ще удължи срока и ще струва допълнително. Затова ви съветваме да отделите достатъчно време още по време на поръчката и да опишете подробно идеите и изискванията си в полето за описание.

С карикатурата ще получите и картичка, в която да напишете послението си към човека, на който я подарявате.

Обработваме поръчките по ред на постъпване, с предимство са първо постъпилите. Ще се свържем с вас до края на следващия работен ден.

Точната цена според избраните от вас критерии ще получите във формата за поръчка.

За поръчки над 200 лв. Ви подаряваме безплатна доставка.

При поръчка на Дигитални карикатури се изисква авансово плащане в размер на минимум 35% от сумата.

Форма за поръчка
Изберете брой хора и размер:
Цена:
лв.
Опишете своята идея за карикатурата:
Насоки

Как си представяте карикатурата? В какво са облечени хората, какво държат, какво правят, къде се намират? Подходящо е включване на хоби, професия - нещо, което наистина вълнува изобразените хора.

Прикачете снимки
Example
Прикачете до 10 снимки, до 15 MB всяка
Данни за доставка:
Поръчвали ли сте преди карикатура?*
Моля попълнете, ако имате някакви допълнителни изисквания или условия.
Моля изкачайте поръчката ви да бъде обработена! В зависимост от снимките, които прикачвате и тяхното количество това може да отнеме между 10-60 секунди.