Забавна карикатура с акварел

ЗАБАВНА КАРИКАТУРА С АКВАРЕЛ

Какво получавате: забавна пъстра карикатура с леко преувеличени черти за още повече настроение и усмивки!

Направете един страхотен подарък, който ще се помни дълго. Всеки с чувство за хумор ще оцени жеста ви, а някой ден може да изненада така и вас.

Покажете на своите близки и приятели колко важни са за вас, като им подарите забавна карикатура – уникална изненада и оригинален подарък, който се помни!

Материали: висококачествени маркери и акварелни бои, художествена хартия и много творческо въображение.

Рамкиране: вземете стилна дървена рамка венге или тъмен махагон за вашата карикатура. Рамката е с  антирефлексно стъкло, което премахва отблясъците и запазва произведението за години.

Опаковане: поръчайте красива опаковка за вашата карикатурата – кутия, стилна хартия и панделка. Върху опаковката ще добавим защитно фолио, което да предпази подаръчното опаковане по време на транспорта.

Как да поръчате: помислете за сюжет, изберете подходящи снимки на хората за карикатурата и попълнете формата за поръчка на тази страница с всички детайли!

След като направите поръчката, очаквайте да ви се обадим за потвърждение. На база опита от хиляди изработени карикатури уточняваме заедно с вас всички детайли по карикатурата, преди да започнем нейната изработка.

Карикатурата включва: изобразяването на човека/хората с някое специфично качество, хоби, професия, любим предмет. Ако поръчате карикатура с повече детайли, домашен любимец, нестандартна идея или размер, ще се свържем с вас, за да ви изготвим индивидуална оферта.

Новото тук е рисуването на лицето с приятно преувеличени черти, за да се получи произведението още по-забавно. Лицата се изобразяват портретно с леко окарикатурени черти като при традиционния тип карикатура. Основната идея е ваша, като авторът може да добави дребни детайли по своя преценка. Възможно е да променим или добавим елементи към вече изработената карикатура, но за това ще се изисква повече време от първоначално уговореното и допълнително заплащане.

Приготвили сме ви и подарък – авторска картичка!

Време за изработка: Срокът за изработка на творбата зависи от типа на карикатурата, броя лица за изобразяване и натовареността. Обичайно времето за изработка на творба е в рамките на 3 до 5 дни, без да включваме времето за доставка (1 ден за гр. София и 1 – 2 дни за останалите градове в страната).

За да поръчате веднага, моля, попълнете формата за поръчка. Чрез нея ще получите и точната цена според избраните от вас критерии.

ПОРЪЧАЙ ОТ ТУК
*Опишете своята идея за карикатура:

лв.
Добави рамка (+ 25 лв.)
Опаковай за подарък (+10 лв.)
Име:*

Фамилия:*

Email:*

Адрес:*

Град:*

Краен срок за доставка:*

Телефон:*

Поръчвали ли сте преди карикатура?*

 Да Не

Моля попълнете, ако имате някакви допълнителни изисквания или условия.

*Качи снимка
(приемаме до 8 снимки, до 12 MB всяка):С натискането на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия.

0%