fbpx

Карикатура акварел

Какво получавате:

Забавна пъстра карикатура с леко окарикатуряване на хора и обстрановка за още повече настроение и усмивки!

Направете един страхотен подарък, който ще се помни дълго. Всеки с чувство за хумор ще оцени жеста Ви, а някой ден може да изненада така и Вас.

Покажете на своите близки и приятели колко важни са за Вас, като им подарите забавна карикатура – уникална изненада и оригинален подарък, който се помни!

Материали:

Висококачествени маркери, и акварелни бои, художествен картон и много творческо въображение.

Рамкиране:

Можете да допълните карикатурата със стилна дървена рамка в цвят венге, тъмен махагон или бяло. Рамката е с антирефлексно стъкло, което премахва отблясъците и запазва качеството на произведението с години.

Опаковане:

Искате да сте напълно готови за повода? Добавете подаръчно опаковане за Вашата карикатурата – кутия, стилна хартия и панделка. Върху опаковката ще добавим защитно фолио, което да предпази подаръчното опаковане по време на транспорта до Вас.

This image has an empty alt attribute

Подаръчно опаковане 

Освен запомняща се творба, можете да добавите стилна и елегантна опаковка, която ще направи подаръка още по-луксозен и завършен за празника на Вашия любим човек.

This image has an empty alt attribute

 

 

 

 

Как да поръчате:

Най-лесно и удобно се поръчва през формата за поръчка на тази страница. Изберете колко лица да включва, помислете за рамкиране (освен за красота, предпазва карикатурата), подаръчно опаковане. Много е полезно да ни дадете ясни насоки в полето за описание на идеята – за характерна ситуация, облекло или хоби. Подбора на подходящи снимки на хората за карикатурата е от ключово значение за крайния резултат. Ако има нещо, на което да обърнете специално внимание, за да получите хубава карикатура – това е то – снимките!

Кога ще е готова:

Обикновено рисуването отнема около 5 дни, но предлагаме и опция за експресно рисуване от 1 до 4 дни (25 – 40 лв.), в зависимост от датата, за която ви е необходимо да получите карикатура си.

След като направите поръчката, ще се свържем с Вас за потвърждение максимално бързо, най-късно до края на следващия работен ден. Ще Ви съдействаме с уточняването на идеята и избора на снимки, от които да се рисува.

Когато одобрите подготвеното задание и Ви потвърдим качеството на снимките, започваме да рисуваме. Времето за рисуване започва да тече след заплатено капаро, уточнена идея и снимки. 

Последно добавяме времето за транспорт с куриер, което обичайно е 1 работен ден.

Какво ще получите:

Карикатура на човека/хората, на която е изобразено специфично качество, хоби, професия, любим предмет и с изчистен опростен фон.

При желание от Ваша страна, в карикатурата може да се включват повече специални елементи, които да сформират сюжет с детайли. Като конкретни предмети, сгради, коли, неперсонализирани лица, забележителности и други.  Това може да  оскъпи творбата между 25 и 50 лв, в зависимост от детайлите на сюжета. Ще Ви уведомим допълнително, ако желаният от Вас сюжет е с повишена сложност или ще Ви предложим алтернативни варианти.

По желание на клиента, можем да направим карикатурата в размер различен от стандартните ни.

В творбата лицата се изобразяват портретно с леко окарикатуряване. Линеарната рисунка, с която изграждаме творбата, се съчетава чудесно с ефирния акварел. Накрая ще получите забавна и свежа карикатура. Основната идея е Ваша, но в случай че не сте уточнили конкретни характеристики на желаните елементи, художникът ще ги нарисува по своя преценка. Например, поръчвате карикатура на своя приятелка и бихте искали тя да е изобразена в рокля. Ако държите това да е дълга червена рокля, не забравяйте да включите тези характеристики в описанието си, иначе приятелката Ви ще бъде облечена в рокля спрямо творческото виждане на автора.

Използвайте полето за описание, за да опишете Вашата идея. След като се свържем с Вас по телефона, ще изготвим индивидуална оферта. Приятелски съвет от нас: не се опитвайте да включите всичко възможно, обикновено карикатури с по-малко елементи са по-ефектни. Това е така, защото те са с ясен фокус върху най-важното – хората!

Понякога се случва, когато видите готовата карикатура, да пожелаете да добавите още нещо. В някои случаи това е възможно, но имайте предвид, че дорисуването ще удължи срока и ще струва допълнително. Затова Ви съветваме да отделите достатъчно време още по време на поръчката и да опишете подробно идеите и изискванията си в полето за описание.

С карикатурата ще получите и картичка, в която да напишете послението си към човека, на който я подарявате.

Приготвили сме Ви и подарък – картичка за всяка поръчка с подаръчно опаковане!

Обработваме поръчките по ред на постъпване, с предимство са първо постъпилите. Ще се свържем с вас до края на следващия работен ден.

Точната цена според избраните от вас критерии ще получите във формата за поръчка.

Форма за поръчка
Изберете брой хора и размер:
Цена:
лв.
Опишете своята идея за карикатурата:
Насоки

Как си представяте карикатурата? В какво са облечени хората, какво държат, какво правят, къде се намират? Подходящо е включване на хоби, професия - нещо, което наистина вълнува изобразените хора.

Прикачете снимки
Example
Прикачете до 10 снимки, до 15 MB всяка
Данни за доставка:
Поръчвали ли сте преди карикатура?*
Моля попълнете, ако имате някакви допълнителни изисквания или условия.
Моля изкачайте поръчката ви да бъде обработена! В зависимост от снимките, които прикачвате и тяхното количество това може да отнеме между 10-60 секунди.